Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

epidemic, wrong religion, or political issues in your country? Don't worry. We destroy everything - including your economy! #callUSSe lehmä joka meni vammaista haukkumaan kahvilassa on nyt somen tunnetuin lehmä. "Anteeksi, saako täällä ammua?" "Ilman muuta." #Ammmm europeproblems-05T151801Z_497209248_GM1EA951SFS01_RTRMADP_3_UKRAINE-CRISIS.JPG" imageanchor="1" >donetsk luhansk erikoisasema vaalit.................bbbbbbbbbbbukowskiko;

5 σχόλια:

  1. RUS johdon kommentit on poikkeuksetta 1000 kertaa älykkäämpiä kuin yksikään US/EU:n häränpaskalausunto. #IL #IS #Putin #Medvedev #LavrovMuutto on mukavaaHaluan vähemmän kaikkea ja aion sen saada.En tiedä mitään voimauttavampaa kuin köyhyys. Se karsii, nöyristää, taivuttaa, aukaisee ja ennekaikkea vapauttaa.
    #Leevinmaailmatietyissämitoissa,vapaudenrahjoissa monissa rajoissa ja ilTjaa-a. Pidän hulluutta tässä maailmassa merkkinä inhimillisyydestä.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. a Oikein! mä tarvin arviolta 2,3 miljoonaa että saan kaiken mitä haluan Ranskalaiset urheilualushousutivan mahdoton pulju. Aina tekee mieli lähteä metsään kun käy ! Shaatana. Minkähää lainen korkki hiin on hiin pullos"Back to life":
    1.Keitä makaronit
    2.Paista jauhelihaaatana! #twiittikuuskuuskuus
    3.Yhdistä
    4. Lisää juustoraastetta kunnes määrä naurattaa
    5. Tukehduta ketsupill_Hami Ja mulla tuli just kyynel silmään... kiitos...a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://t.co/J5h4Jeqz1N Western media, the largest brothel on earth, is desperate for war.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Government is an association of men who do violence to the rest of us. Make peace, no war!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Yhdysvaltojen vastenmielistä, väkivaltaista historiaa tunnetaan Suomessakin kovin vähän. http://www.youtube.com/watch?v=Arn3lF5XSUg …http://pelontorjunta.suntuubi.com/fi/Blogi/?id=72 http://www.suomenpankki.fi/fi/julkaisut/muut_julkaisut/Pages/SP200_historiateos_nide2.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή