Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

he Kurdish Region is at the heart of the neoliberal project in Iraq. The KRI has been an area where exploitation of labor, cheap natural resources, the settlement of large foreign companies, and NGOs is facilitated through cheap Kurdish identity politics.

”Isäpuoleni oli kommunisti, ja hän kysyi sodan jälkeen, halusinko mukaan pioneeritoimintaan. Olen aina ollut heikkojen ja vähäosaisten puolella. Asuimme Rovaniemellä, ja ohi kulkevaa tietä pitkin kuljetettiin venäläisiä sotavankeja. Säälin heitä, ja jätin heille voileipäpaketteja talon nurkalle. Myöhemminkään minulla ei ole ollut aihetta kääntää takkia, olen uskollinen työväenaatteelle.Kiinnitetty twiitti SAQI @SAQI8732T · 9. maalisk. My research says that from June 2022, the world will start increasing the number of deaths, whether it is due to vaccine side-effects or due to war. My research says that hunger will be at its peak, racism will be at its peak, attacks on minorities in India will intensify.
Olen kauhulla seurannut, kuinka eriarvoisuus lisääntyy, ja kansa jakautuu yhä syvemmin rikkaisiin ja köyhiin.”https://odysee.com/@NewsClipArchive:d/president-of-russia-vladimir-putin-speech-with-english-subs-2022-03-16:6 Isäsi oli romani. Onko se heijastunut yhteiskunnalliseen toimintaasi? ”Kyllä. Kuuluin pitkään Suomen mustalaisyhdistykseen, nykyiseen romaniyhdistykseen. Toimitin yhdistyksen tiedotus- ja jäsenlehteä Zirickliä, ja olin mukana muun muassa vankilavierailuilla.” Olet ollut naimisissa elokuvaohjaajien Åke Lindmanin ja Jaakko Pakkasvirran kanssa. Tyttäresi isä on kirjailija Markku Lahtela. Miten asut nyt? ”Asun yksin. Seurustelin nelisen vuotta, mutta miesystäväni kuoli pari vuotta sitten. Ystävät alkavat tässä iässä kadota ympäriltä.

3 σχόλια: