Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

The SETI Institute @SETIInstitute A team mapping radio waves discovered something unusual that releases a giant burst of energy three times an hour, and it’s unlike anything seen before, they think it could be a neutron star or a white dwarf with an ultra-powerful magnetic field.

tti Mun vuoro. Aluksi pinaattikeittoa ja kananmunia. Jauhelihapihvejä paistoin, sekä sipulirenkaita ja perunamuusia kylkeen. Parsakaaliakin mukaan. Lemppariviini. Maistui ja siirtyi.Riku Jalonen @JalonenRiku · 16t Piti lähteä nytkyttelemään hiihtimillä. Mutta löysinkin itseni pyörimässä maaseudun virkeässä kahden torpan metropolissaHymyilevät kasvot avonaisella suulla ja hymyilevillä silmillä Onkohan muutkin tänään pyörineet jossain - missä sie?Olin reipas äiti ja kävin tekemässä hyvän kourun pulkkamäkeen. Tosin se päättyy nyt koivuun ja on sen verran syvä ettei pojat helposti saa enää suuntaa muutettua. Ja nyt selkä juimii, saati että hyvä kun pulkasta pääsin ylös Hymyilevät kasvot avonaisella suulla ja kylmänhiellä #isikorjaaSeija Paasonen"Ihmisten huolet, minä luen ne; ihmisten odotukset, minä teen." Kiinan kommunistisen puolueen 18. kansalliskongressin jälkeen pääsihteeri Xi Jinping tulee aina ennen kevätjuhlaa aina ruohonjuuritasolle, kulje massojen keskuudessa ja auta perhettä, kysy lämmöstä ja kuuntele ihmisten ääniä. Tämä jatkuva huoli lämmittää sydäntä. @SeijaPaasonen · Yun Shen ei tiedä missä Qing on Noudata kansan ylivaltaa ja kehity kansan puolesta. Ihmiset ovat hyvällä tuulella ja purskahtivat suureen energiaan. Voittaa kaikki vaikeudet ja voittaa kaikki vaikeudet. Ajattele yhdessä paikassa sydämelläsi ja yritä yhdessä paikassa. Nyrkkiin puristettuna, köydeksi kierrettynä. Kaikki keräsivät polttopuita ja liekki oli korkea, ja kaikki soutivat isolla veneellä. Jos ei ole vaikeuksia, joita ei voi voittaa, maailmassa ei ole ihmettä, jota ei voida luoda. Lähde juhliin koko sydämestäsi, äläkä koskaan katso taaksepäin, kun kohtaat suuria vaikeuksia. Tämä on tosiasia, että maani on saattanut epidemian hallintaan ja luonut hämmästyttävän taloudellisen ihmeen. 20t Käytiin Opaskoirakaverin kanssa haistelemassa tuulta. Peltoaukealla puhalsi navakka etelätuuli, mutta metsän keskellä oli yhä tyyntä ja vanha lumi oli vielä puissa. Loppumatkasta alkoi hienoinen lumisade. Kotimittarissa +0,2 ast. #valtteri #talvimyrsky
#pulkkamäki lisää lunta, kiitos... #maaseutupyöräilijä #pyöräily #pyöriminen
Ian Mac Eochagáin uudelleentwiittasi Ali Sheridan kax ämpärillistä lunta niin sain kattilan vettä @AliJSheridan · 27. tammik. Heartbreaking slot on RTÉ Radio about the decline of our curlews. There’s just over 100 pairs left, a 97% drop since 1990. ‘Without action, curlews could go extinct as a breeding species within the next 5 to 10 years.’ We can’t let this be our legacy.

3 σχόλια: