Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

reinfections now 10% of all

TateTero 5.2 @Tero50v · 19t Muistatteko sen kun vanhoissa ranskalaisissa autoissa takavalot toimivat kostealla kelillä miten halusivat. Kun painoi jarrua alkoi peruutusvalot vilkkumaan tai vastaavaa. Tänään tuli tästä vastaan uusi versio kun takapaneeli vilkkui kuin joulukuusi. Led valot vilkkui nopeasti. @Tate · 9t Sunshine to start the week. Aurinko säteineen Edouard Vuillard's Sunlit Interior c.1920, showing the artist's mother in her sunny bedroom. https://bit.ly/3L9qw63
Heikki Helle.........https://www.messenger.com/messenger_media?thread_id=859219437&attachment_id=216915149563755&message_id=mid.%24cAABa-yPKaQ13cTrpBlxP_h1u-aJi @HeikkiHelle · 14t Tänään putkiremontin työmaakokouksen jälkeen kuulin pihalla seisoskellessa variksen kanahaukkavaroituksen. Vinkkasin muille kokoustajille: "Tuolta puiden takaa tulee kohta kanahaukka." Sekuntia myöhemmin variksen jahtaama kanahaukka lensi yli. Hieno hetki! (arkistokuvalla huomio)

5 σχόλια:

  1. Historiallisesti tällaiset ongelmat ovat ratkaistu sodilla. Onneksi nyt, useiden olosuhteiden vuoksi, klassinen sota vastustavien suurten maiden vahvuuden kokeeksi ei ole ratkaisu.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Julius Kim laittoi kerran kansallissankarimme Ostap Benderin suuhun tyhjentävän kuvauksen paitsi nykyhetkestä, myös kansallisesta luonteesta sen silmiinpistävimmissä ilmenemismuodoissa: "Voi, reunaa pitkin liukumisen ilo. // Jäätykää, enkelit, katsokaa - minä pelaan. // Jätä syntieni analysointi toistaiseksi. // Tulet arvostamaan pelin kauneutta." Joissakin tilanteissa rohkeus on ratkaiseva tekijä. Varsinkin kun säännöt ja säädyllisyys on jo murskattu (ei meidän, mutta yleisesti). Totta, samassa tekstissä on lauseke: "Vaikka en tiedä mistä löydän, missä häviän. // Ja voi hyvinkin olla, että omaksi onnettomuudeksi // menetän enemmän kuin löydän... ”Mutta tämä ei ole nyt, vaan varoitus tulevaisuutta varten. Toistaiseksi oleellisempi: "Olen huonompi, en uskalla kieltäytyä." Ja lopulta he antavat periksi.

    Fedor Lukyanov, päätoimittaja, Venäjä Global Affairs -lehden

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Russia’s recent moves have forced NATO to give up rhetorical exercises and begin revisiting its objectives and interests, as well as to test the limits of how far it would be willing to go – in real terms, not as a PR stunt. And that’s already a breakthrough.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DNA logo
    Laturi
    FI EN RU
    Kiitos! Tilauksesi onnistui.
    Liittymän numero: 044 90 5241

    Viitenumero: 5008941849

    Ladattu saldo:16,00 €
    Liittymän saldo: 25,43 €

    ΑπάντησηΔιαγραφή