Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

The Baked Potato woke up, waddled outside to go potty, and then came back for a quick head scratching. Now he’s asleep again. He left word that he might like a late brunch but don’t plan on it.

Pidettiin esitelmä "partuista", päiväntasaajalla elävistä otuksista. Ei ehditty tehdä parin kanssa esitelmää äikän tunnille, niin keksittiin itse eläin, josta molemmat kertoi "faktoja". Piirrettiin taululle vaikka mitä kuvia ja karttoja. Oli hauskaa. Hymyilevät kasvot avonaisella suulla ja hymyilevillä silmillä leena muuriaisniemi

3 σχόλια:

  1. sikojen tai lintujen välityksellä ihmisiin. Kiina on otollinen paikka virusten syntyyn, sillä siellä asuu paljon ihmisiä tiheästi ja lähellä virushautomoina toimivia eläinten kasvatus- ja myyntipaikkoja.

    Nyt maailmassa jylläävä koronavirus on luultavasti lähtöisin lepakosta, josta se matkasi ihmiseen välittäjäeläimen, mahdollisesti muurahaiskävyn kautta. Aiempi 2000-luvun alussa Kiinassa syntynyt koronavirus tunnettaan yleisesti nimellä SARS. Lähi-idän virus on puolestaan MERS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Keräilyssä

    Toimitustapa
    Kotiinkuljetus
    Toimitusaika
    Tänään 1.7.2020
    klo 15 - 18
    Maksutapa
    Korttimaksu etukäteen
    Arvioitu yhteishinta
    n. 104,11 €

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sieltä miltä vanhat sappiset näytti . sieltä se katsoo peilistä

    ΑπάντησηΔιαγραφή