Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

5. toukokuuta @TSVKOM @juliusmauranen @lauriojain @autosanoo Laitoit mut cc:ksi. Vaadin jotain dokumentaatiota illasta sitten. Kuvia, livetwiittausta jne.

6 σχόλια:

  1. Mysteeri on rauennut. Kyseessä on #Muumihiki. Muumimukillinen muumihikeä vastaa noin kiloa swägämehua katukaupassa. #työnalla #jugurttituoli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Harva poliitikko taitaa tietää mistä raha tulee. Miksi tietäisi kun siitä ei mediassa puhuta. Eikä taideta opettaa kouluissakaan. YLE apuun!
    13 uudelleentwiittausta 13 suosikkia
    Vastaa Uudelleentwiittaa13 Suosikki13 Seuraa
    Lisää
    Pasi Immonen ‏@ImmonenPasi 1. helmikuuta 2014
    @MikaelJungner Eikös se Suomen pankista tule?
    0 uudelleentwiittausta 0 suosikkia
    Vastaa Uudelleentwiittaa Suosikki Seuraa
    Lisää
    Talousdemokratia uudelleentwiittasi
    Mikael Jungner ‏@MikaelJungner 1. helmikuuta 2014
    @ImmonenPasi Pankit luo rahaa tyhjästä. Keskuspankit luo rahan pankkien väliseen tarpeeseen. Lait ja Basel säätelee. Noin kiteytettynä ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ol kivannäkösoä kalastajia saarenkalliolla hanikan luontopolun puolesa välissä

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Παρατηρητήριο ‏@Paratiritirio_ 19 t19 tuntia sitten
    Σε καλό κλίμα η τηλεδιάσκεψη #Tsipras - #Merkel
    #Syriza pic.twitter.com/U0c68vnLMJ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Niemen mukaan on lähtökohtaisesti mahdoton ajatus, että kukaan ihmistieteiden parissa työskentelevä voisi olla neutraali.

    "Tutkimus on aina hirveä määrä valintoja. Mitä jätetään pois, otetaan mukaan, painotetaan, ja niin edelleen. Minkä takia virkamies olisi jotenkin politiikattomampi kuin muut toimijat, kun he kuitenkin tarkastelevat vahvasti poliittisia asioita?"

    Tukholman yliopiston professori, mediatutkija Anu Koivunen on samaa mieltä. Hän huomauttaa, että ruotsalaisen oikeistoliberaalin sanomalehden Svenska Dagbladetin pääkirjoitustoimittaja Maria Ludvigsson otti äskettäin vahvasti kantaa maassa pinnalle nousseeseen ajatukseen "tietoon perustuvasta politiikasta".

    "Elävä demokratia rakentuu konflikteille, mielipiteille, arvostuseroille. Usko neutraaliin, kyseenalaistamattomaan tietoon on politiikalle ja demokratialle vaarallinen", Koivunen siteeraa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή