Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

mitä tahansa Venäjä nyt tekee/jättää tekemättä/ meinaa tehdä / luvalla tai luvatta nostetaan turvallisuusuhkana esiin.En jaksa t

katsome on 6 läpsäystä laulun jälkeen 5 on muikean hymyn juuri 4 on yhdentekevää 3 vituttaa 2 on kaverilta 1 biisi - Desperadojotkutmiehetni #runobattle" imageanchor="1" >veskuloiri 80luvulla, tänään contzsita mitä tahansa Venäjä nyt tekee/jättää tekemättä/ meinaa tehdä / luvalla tai luvatta nostetaan turvallisuusuhkana esiin. mitä tahansa Venäjä nyt tekee/jättää tekemättä/ meinaa tehdä / luvalla tai luvatta nostetaan turvallisuusuhkana esiin. mitä tahansa Venäjä nyt tekee/jättää tekemättä/ meinaa tehdä / luvalla tai luvatta nostetaan turvallisuusuhkana esiin..

8 σχόλια:

  1. Putin: "It looks to me that anything USA touches now turns into Libya or Iraq"... (LIVE) http://youtu.be/P0stuDpk318

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μαιρη Της Κρισης ‏@PouNaStaLeo 11 min
    Μαλακα, δεν παω καλά, θα γινω ρομαντικο ακαουντ...παναφαω!Kondomin voi käyttää kahdesti, kun pesee sen varovasti. Myös kondomi on syytä huuhdella. #niksi #niksipirkkaLaura älä huoli, myös minä ihmettelen millä perusteilla sinut valittiin ministeriksi. Kyllä ne varmaan on ne mainitsemasi muut syyt. #rätyJos olisin 80-luvulla puhunut ruokapöydässä Twitterin jakamisesta kaverien kanssa, niin satikutia olisi tullut. Oo töks töks, oo töks töks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Jos yksilö hoitasi asioitaan kuin suurvallat, hän lykkäisi kottikärryt naapurin tontille ja käynnistäisi neuvottelut niiden pois saamiseksi.Mä ainakin meinaan palaa loppuun, kun aika minut jättää.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://twitter.com/search?q=ronpaul%20placeinthesun2&src=typd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Jotkut biisit eivät toimi monikossa esim. Niin minä neitoset teille laulan kuin omille kullilleni.Politikointi ei välttämättä ole periytyvää, vaikka on osoitettu, että tietyissä suvuissa on enemmän miesten poliittisuutta äidin puolella.Se on melkein taiteellinen nautinto, kun kokkaa fiilispohjalta ja onnistuu yli rohkempien odotusten.Mikäli olisin Jehovien markkinointipäällikkö, niin tekisin diilin Onnibussin kanssa. Jeesus tulee pian pikavuorot - Hartaasti cool.Peaceman on uusi supersankari. Hän taistelee rikollisuutta vastaan yrttien, sammaltavan puheen ja riemunkirjavan vaateparren avulla. #marvel
    VastaaVastattu0 kertaa UudelleentwiittaaUudelleentwiitattu 3 kertaa3 SuosikkiLisätty suosikkeihin 3 kertaa3
    Lisää
    Bäck @marcotapio · 21. elokuuta
    Ihmisiä syrjjitään professorin mukaan liikaa asuinpaikan petusteella. Älkää syrjikö liikaa, vaan syrjikää sopivasti. Kiitos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Vuoden typerin kielto on kiistatta se, ettei poliisiputkan patjasta saa tehdä makuupussia. #holhous #säännöt #kiellot #byrokratiaTulispa edes Jehovia oven taakse.En taas oikein ymmärrä. Mä annan kuskille kassin, hän paiskaa sen säilöön. Osaisin mä sitä itsekkin paiskoa. Äkkiä kotiin.No mikä ettei. #työtiistai I'm in love. onkos mun talulut jotenkin tyhmiä? https://twitter.com/Totuusblogi miiksei kirjoja sceneKiinalais-naiset sen tietävät, puistojen miehet ovat rakastamisen taidossa vertaansa vailla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kuolema puhalsi hellästi niskaan. Maansiirtoauto meinasi pussata kevyen tangentiaalisesti kylkeen kuljettajan, siis oman oveni kohdalta.Pullasorsatrombi

    ΑπάντησηΔιαγραφή