Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Good morning my dear friend 🍃🌞 Have a beautiful day🍃🍀🍃Jos rahdin kauttakulku Kaliningradin alueen ja muun Venäjän federaation välillä Liettuan kautta ei palaudu täysin ennalleen heti lähitulevaisuudessa, Venäjä varaa itselleen oikeuden ryhtyä toimiin kansallisten etujensa suojelemiseksi, ministeriö tiedotti maanantaina

3 σχόλια:

  1. η Μπρουκ Τζάκσον, ήταν περιφερειακή διευθυντής της Ventavia Research Group, της εταιρείας που διεξήγαγε τη δοκιμαστική φάση 3 της Pfizer στο Τέξας το 2020. Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Τζάκσον έστειλε ένα έγγραφο μέσω email στον FDA, ενημερώνοντας την υπηρεσία για επικίνδυνες και κακές ερευνητικές πρακτικές. Ο FDA δεν έκανε καμία ενέργεια στο email.

    Τον Ιανουάριο του 2021, η Τζάκσον υπέβαλε αγωγή για ψευδείς αξιώσεις νόμου στο Επαρχιακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών για την Ανατολική Περιφέρεια του Τέξας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Pfizer υποστήριξε στο δικαστήριο ότι δεν μπορεί να είναι ένοχη για απάτη, κατάχρηση και παραβιάσεις του πρωτοκόλλου στις κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο COVID, επειδή η σύμβασή της με την κυβέρνηση των ΗΠΑ τους επέτρεψε να παρακάμψουν τους κανονισμούς και ομοσπονδιακούς νόμους που ισχύουν συνήθως για κρατικές συμβάσεις.

    Με άλλα λόγια, η Pfizer ήταν σε θέση να κάνει ψευδείς δηλώσεις για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος της, «επειδή η κυβέρνηση ήταν μαζί τους!» σύμφωνα με τον Robert Barnes, δικηγόρο της Τζακσον στην υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή