Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Hattelmalanpolulta Hattulantielle - Helsingin kadu 521-523 Koronapandemia alkaa käydä hermoille. Elämä kaupungissa on kuin elämä maaseudulla. Kaupunki on kadonnut kaupungissa, ei ole mitään kaupunkimaista tekemistä iltaisin. Ei voi mennä baariin, leffaan, kahvilaan, museoon. Voi vain joko olla kotona tai mennä ulkoilemaan.

Humans have been living with nature for 100,000 years. Humans in general are not the problem, imperialism and colonialism are the problem. It's a specific class of humans who ruthlessly exploit everything they can get their hands on who we need to overthrow to save the planet.
Matkalla Roihuvuoresta Haltialaan kävimme katsomassa Alppikylässä Haukkukatua ja -kujaa. Ne ovat uuden alueen uusimpia katuja ja niiden varrella on sekä viehättäviä pienkerrostaloja että jostain syystä pystyyn jääneitä omakotitaloja varmaankin 1950-luvulta. Omakotitalojen tontit ovat suuret ja piharakennuksia kuin maaseudulla. Kannattaa käydä https://www.pieksamaki.fi/wp-content/uploads/Tahinlammen_ampumarata_meluselvitys_9_12_16.pdf Suuri määrä Captur-droneja on sijoitettu Gazan yli.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου