Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

الصائب وكلنا خلفها فيه. مسار الاحداث من شهرين لليوم بيعكس انتصار لقرار وارادة المقاومة. الروحية الانهزامية هي احتلال فكري صهيوني. اللي بتقاتل فينا هي الروح Kohotettu nyrkki. Kielestä arabia kääntänyt Sotilaallisia taisteluita ei hallita tunteilla ja toiveilla, vaan arvioilla, joista osa julistetaan ja toiset eivät. Vastarinnan johto tekee oikean päätöksen, ja olemme kaikki sen takana. Tapahtumien kulku kahdesta kuukaudesta tähän päivään heijastaa vastustuksen päätöksen ja tahdon voittoa. Defeatistinen hengellisyys on sionistinen älyllinen ammatti. Mikä taistelee meissä, on sielu

Milloinka Suomi alkoi käyttää tätä hakaristiä? Teiv Tevainen @TevoTivainen · 6t Itsenäisessä Suomessa virallisissa yhteyksissä 1918-1919. Gallén-Kallela ensi kerran 1889 Pariisissa, jossa #hakaristi-symbolin moderni rotunationalistinen käyttö nousi esiin. Sitä ennen samankaltaista symbolia tietenkin käytetty myös, niin Suomessa kuin monessa muussa paikassa.Ja ootteko mennehet milloinkaan te aamulla järven rantaan, kun aurinko noussut on aalloistaan ja paistanut valkosantaan? Vesi välkkyikö tyynenä heijastuin, sumun keskeltä nousiko seijastuin sadun saaret, niemet ne terheniset? - Sitä utua unhota et. Punainen sydänJa ootteko mennehet milloinkaan te aamulla järven rantaan, kun aurinko noussut on aalloistaan ja paistanut valkosantaan? Vesi välkkyikö tyynenä heijastuin, sumun keskeltä nousiko seijastuin sadun saaret, niemet ne terheniset? - Sitä utua unhota et. Punainen sydän

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

The case of Sheikh Jarrah and Silwan is greater than the displacement of 7850 people from their homes without right. Displacing them means completely stealing Jerusalem and controlling Al-Aqsa completely. the loss of Jerusalem means the loss of Palestine.

Koira parka. Hän on yrittänyt niin kovasti myötäelää tunnekuohuissani, nyt nukahti tuohon jalkoihini. Hanna the Horrid - setämiesten kauhu @HannaEsmeralda_ · 3t Meillä ollut aika hämmentynyt. Nyt sekin nukkuu.
The painting shows Nabil #alKurd remaining steadfast in defending #SheikhJarrah. #REALITY is #IsraelTerroristState #HumanRights #humanity

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Hattelmalanpolulta Hattulantielle - Helsingin kadu 521-523 Koronapandemia alkaa käydä hermoille. Elämä kaupungissa on kuin elämä maaseudulla. Kaupunki on kadonnut kaupungissa, ei ole mitään kaupunkimaista tekemistä iltaisin. Ei voi mennä baariin, leffaan, kahvilaan, museoon. Voi vain joko olla kotona tai mennä ulkoilemaan.

Humans have been living with nature for 100,000 years. Humans in general are not the problem, imperialism and colonialism are the problem. It's a specific class of humans who ruthlessly exploit everything they can get their hands on who we need to overthrow to save the planet.
Matkalla Roihuvuoresta Haltialaan kävimme katsomassa Alppikylässä Haukkukatua ja -kujaa. Ne ovat uuden alueen uusimpia katuja ja niiden varrella on sekä viehättäviä pienkerrostaloja että jostain syystä pystyyn jääneitä omakotitaloja varmaankin 1950-luvulta. Omakotitalojen tontit ovat suuret ja piharakennuksia kuin maaseudulla. Kannattaa käydä https://www.pieksamaki.fi/wp-content/uploads/Tahinlammen_ampumarata_meluselvitys_9_12_16.pdf Suuri määrä Captur-droneja on sijoitettu Gazan yli.