Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

يا اخييي والله مش بايديييVoimakkaasti itkevät kasvot

katoavaista
Mad stuff in Belarus: Authorities have apparently used a fake bomb warning to force a @ryanair flight, from Greece to Lithuania. to land in Minsk (accompanied by a MiG-29 fighter jet) in order to arrest the founder of @nexta_tvIsraelis only know how to behave when there’s missiles flying over their heads. Bunch of pigs. , Roman Protasevich.
kyllä sydän parempi monena pivänä ei ongelmia tänään sitten vähän
missä mennään ja MITÄ POLIISIN pitää vastustaahhhahhha malkki
On siitä aikaa, kun ooteltiin soittoa menikö läpi Puhelimen luuri Ennenkuin puhelu loppui äiti oli hakenut kimpun narsissia. Ennen ei kukkapenkistä katkottu, se oli poikkeus. Myöhemmin tajusin miten iso juttu se äidille oli. Eikä älliä oo vieläkään.
Update: What happened is that the Friday prayer imam gave a speech of defeat and didn't mention Al Aqsa and Gaza, so the worshipers asked him to leave and scuffles happened between them and his guards leading to the interference of the Israeli occupation police. Event ended.

4 σχόλια:

  1. – -Jos koronaviruksen leviäminen voitaisiin estää, kovat rajoitustoimet pitäisi aloittaa Suomessa heti.”

    Näin Suomessa sitten toimittiinkin ja se todistaa erittäin tärkeän seikan – näin voidaan toimia. Teknistä estettä ei ole. Ihmisten arkeen vahvasti vaikuttaviin toimiin ryhtyminen ei ole mahdotonta. Ainoa mitä vaaditaan, on tahto priorisoida jotakin niin tärkeäksi, että se menee talouskasvun tavoittelun edelle.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ä vähintään sadat eri Euroopan maissa todetut koronavirustartunnat ovat mitä todennäköisimmin peräisin ihmisiltä, jotka lomailivat helmikuun lopussa ja maaliskuun alussa Ischglissä tai sen ympäristön laskettelukeskuksissa.

    TERVEYSVIRANOMAISET ainakin Saksassa ja kaikissa Pohjoismaissa ovat huomanneet, että tartunnoista monet on havaittu Ischglissä hiihtolomiaan viettäneillä matkaajilla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ENSIMMÄISET merkit siitä, että 1 600 asukkaan Ischgl saattaa olla koronaviruksen tartuntakeskus, nousivat esille maaliskuun 1. päivä. Tuolloin Islannin viranomaiset löysivät 15 koronatartuntaa Reykjavikiin saapuneilta lentomatkustajilta.

    Tartunnan saaneista 14 oli käynyt Ischglissä.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Islanti varoitti Itävallan viranomaisia heti maaliskuun alussa hiihtokeskuksissa mahdollisesti itävästä epidemiasta, mutta varoitukset kaikuivat kuuroille korville. Tirolin paikallisviranomaiset eivät halunneet puuttua tilanteeseen, sillä hiihtokeskuksissa elettiin vilkkainta sesonkiaikaa. Koko alueen talous pohjautuu pitkälti turismiin.

    Tulevina päivinä varoituksia Ischglistä saapuvien turistien koronatartunnoista alkoi kantautua Saksasta, Tanskasta ja Norjasta.

    Vasta maaliskuun 13. päivä Itävallan viranomaiset havahtuivat

    ΑπάντησηΔιαγραφή