Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Anwar M. Shaikh is a Pakistani American economist working in the classical tradition. He is currently Professor of Economics at the Graduate Faculty of The New School in New York City. Wikipedia Born: 1945, Karachi, Pakistan School or tradition: Classical economics, Marxian economics, Radical political economy Education: Columbia University, Stuyvesant High School, Princeton University

https://www.google.gr/search?q=pellonp%C3%A4%C3%A4+taiteilija&rlz=1C1GGRV_enFI752FI754&oq=pellonp%C3%A4%C3%A4+taiteilija&aqs=chrome..69i57.5846j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 t a fal, a few minutes after I got back my Latvian neighbour and her Polish husband dropped a plate of dinner over. We're only nodding acquaintances, but that's how they roll. We used to roll like that too.Tämänhetkinen Tiin operaattori on joku tylsä rasismidosentti. Yön Tii on parempi -ehkä jopa itse Tii Starck.Tämänhetkinen Tiin operaattori on joku tylsä rasismidosentti. Yön Tii on parempi -ehkä jopa itse Tii Starck.https://yle.fi/uutiset/3-8778394 hurri

3 σχόλια:

  1. 1/2 dl maapähkinävoita (sokeriton)
    1 iso banaani
    1 tl vaniljauutetta – tai jauhetta
    ripaus suolaa
    2 tl kookosvoita, tai sulatettua kookosöljyä
    2 tl kookospalmusokeria tai vaahterasiirappia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάζουμε τα φασόλια στο νερό από το προηγούμενο βράδυ.

    Την επόμενη μέρα τα βράζουμε για 10 περίπου λεπτά, τα σουρώνουμε, πετάμε το νερό που έχει μαυρίσει και τα ξεπλένουμε.

    Βάζουμε στην κατσαρόλα μας ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το καρότο το μαϊντανό και το σέλερι.

    Προσθέτουμε τα φασόλια, την ντομάτα και περίπου 1 λίτρο νερό.

    Προσθέτουμε ακόμα το ξύδι, αλάτι και πιπέρι.

    Αφήνουμε όλα τα υλικά να βράσουν καλά, και η φασολάδα μας να χυλώσει όμορφα.

    Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή