Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Tuoreimman arvion mukaan nykykehityksellä naiset ja miehet olisivat täysin tasa-arvoisia vasta vuonna 2133.

https://julkaisut.metsa.fi/assets/pdf/lp/Esitteet/linnansaarifin.pdf Fladalandet ja Modermagan sekä Älgö ja Jussarö, jonne tehdään kesäisin retkiä Tammisaaren pohjoisstamasta. Tammisaaren saariston kansallispuisto sijaitsee Suomen Etelärannikolla ja se ulottuu sisäsaaristosta avomerelle saakka. Sisäsaariston suurissa saarissa on erämaajärviä, reheviä metsiä ja kallioisia rantoja. Saarilla voit bongata esimerkiksi hirviä tai valkohäntäkauriita. Ulkosaariston luodoilla pesii tuhansia Lähiliikenteen junat eivät pysähdy Inkoon, Nuppulinnan, Purolan, Luoman, Mankin ja Karjaan asemilla 27.3.2016 Maun parantaminen. Micropur Forte -tablettien jäljiltä vesi haisee ja maistuu kloorilta samaan tapaan kuin uimahallien vesi. Jos siitä ei pidä, voi puhdistettuun veteen lisätä Micropur Antichlorine -tippoja – kolme tippaa litraan vettä – jotka muuttavat vedessä olevan kloorin natriumkloridiksi eli tavalliseksi ruokasuolaksi.Itse steriloin veden yleensä keittämällä pari minuuttia

12 σχόλια:

  1. Saimaan luontokeskus Riihisaari
    0206 39 5929
    saimaa(at)metsa.fi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ittiliikenne Linnansaareen 1.7. - 28.8. 2016

    Aikataulu:

    Oravi-Linnansaari
    9.30 12.30 15.30 17.30
    Linnansaari-Oravi
    10.30 13.30 16.00 18.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://julkaisut.metsa.fi/assets/pdf/lp/Esitteet/linnansaarifin.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pääsaarella, Sammakkonimen leirintäalueella sijaitseva Ekohostelli on keskellä kauneinta Saimaata. Hostellissa on viisi hirsiaittaa. Aitat ovat kesäkäytössä ja niiden varustuksena on kaksi kerrossänkyä, pöytä ja penkit. Yhteisessä käytössä leirintäalueelta löytyvät keittokatos, tulipaikka, huussit, kaivo ja varaussauna.

    Aitat sijaitsevat keskellä niittyä. Linnunlaulusta,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Avaimet voi noutaa Oravin vastaanotosta tai Linnansaaren kioskista sen aukioloaikoina klo 10-18 22.6-29.8.2015.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Linnansaaren kansallispuisto sijaitsee valtatie 5:n itäpuolella. Kansallispuistoon mennään vesitse. Rantasalmelle on matkaa Savonlinnasta 44 km ja Varkaudesta 45 km. Oraviin on matkaa Savonlinnasta 40 km ja Varkaudesta 60 km.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Rantasalmelle Porosalmen suuntaan kulkee linja-auto (www.matkahuolto.fi) arkipäivisin Varkaudesta ja Savonlinnasta. Oravin kesäbussi Savonlinnasta liikennöi 6.7.-22.8.
    Lähin linja-auto pysäkki Linnansaareen Rantasalmen kautta matkaaville on Varkaudesta saapuvalla linja-autolla Porosalmen risteyksessä, josta on 1,5 km Porosalmelle.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://store.oravivillage.com/fi/majoitus/ekohostelli/aitta-linnansaaressa#equipment

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://oravivillage.com/fi/Linnansaari/Kuljetus-Linnansaareen

    ΑπάντησηΔιαγραφή