Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Tapahtumassa ei ole juontajia eikä esiintyjiä. Meillä ei ole edes äänentoistolaitteita. Paikalla on ihan tavallista kansaa ja rakentavaa keskustelua. Tapahtuma tarjoaa epäpoliittisen kohtaamispaikan, jossa ihminen kohtaa ihmisen.

https://twitter.com/Channel4News/status/636110203335782400 huh ul ilman vettä auringossaCome to think of it, this admission would be the best gift ever to the Communist Party of China which also believes elections are a dangerous complication getting in the way of efficient government. Of course they are wrong. As Churchill said, democracy is a terrible system. But it is the best of all alternatives, in terms of itsDr Schäuble’s dictum that elections cannot be allowed to change anything in Europe. long-term economic efficiency too.hakaniem hallissankuulunääni. totunuto1 tunti sitten Näytä käännös Πηγα να φαω με τη φουχτα μακαρονια επεσε ενα στο γυμνο μ στηθος μπηκε σε σλοου μοσιον ο χρονος επαιξε απο καπου το γιου καν λιβ γιορ χατ ον

1 σχόλιο:

  1. ävänä on johtaa ja kehittää liiton toimintaa. Pääsihteerin toimenkuvassa keskeisiä taitoja ja osaamisalueita ovat koulutuksella ja kokemuksella tai käytännön kokemuksella osoitetut monipuoliset johtamistaidot, vankka kokemus hallinto- ja esimiestyöstä, strategiset suunnittelutaidot, TSL:n jäsenjärjestöjen, verkostojen ja yhteistyökumppaneiden syvällinen tuntemus sekä monipuolinen aikuiskoulutuksen ja vapaan sivistystyön tuntemus.

    Pääsihteerin tehtävä tulee ottaa vastaan

    ΑπάντησηΔιαγραφή