Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Να βρεθουμε ναι. Κατά τις ποτέ είναι καλά;ja miksi mummotunneli,tylsiä tyyppejä kaikki(0ikeesti?

piple comme home n they piiios gela να μην to anarhiko kinmima ehei aksioprepeia kai sunehia,sunepia, maziki summetohi xreiasetai........... χαθεί,onko ajatellut puu το εξάμηνο, ζήτησε ο Νίκος Ρωμανός από τον καθηγητή του στις φυλακές Πέτρο Δαμιανό, μόλις έληξε την απεργία πείνας που τηρούσε επί 31 ημέρες. Την επιθυμία του αυτή εξέφρασε ο Ρωμανός μόλις του γνωστοποιήθηκε η έγκριση σχετικής τροπολογίας Ο καθηγητής του αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης:"Μόλις βγήκα από το νοσοκομείο. Η πρώτη του φράση μετά τις χαρές: Κύριε Πέτρο να επικοινωνήσουμε με τη σχολή για να μη χαθεί το εξάμηνο"I HAVE BEEN TORTURED, yes, AND IT GOES OOn Οι γιατροί του Ν. Ρωμανού, επισημαίνουν ότι δεν έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος για την ζωή του, αν και δεν έχουν παρατηρηθεί ζημιές σε ζωτικά όργανά του.Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η νίκη ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής πίεσης που ασκήσαμε για αυτό και ο κόσμος του αγώνα και η Μαχητική ΑναρχίαThe cost of liberty is less than the price of repression.δε με μελλει ‏@mreiver 44 min44 minuuttia sitten Μαξιλαρι / παπλωμα *complicated relationship*Sivuutettu asiantuntijaryhmä - Ei voi haastatella - aivopesuprosessi voisi paljastua! ΑΙΣΧΟΣ! Αποφυλακιζουν τον Μπούκουρα για να ψηφίσει τον Σταυρο Δήμα για πρόεδρο!

2 σχόλια:

  1. d ‏@LeonardTroland 14 min14 minuuttia sitten
    Στο Χριστόδουλο Ξηρό στρέφονται οι υποψίες της αντιτρομοκρατικής για τη βόμβα στο Χαλάνδρι καθώς είναι ο μόνος που μπερδεύεται με 2 καλώδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Breaking news: the world is about sign up to a 100% clean energy future! But the goal to completely cut carbon is at risk at the Lima climate talks - click below to tell Ministers to keep the goal...cop20

    ΑπάντησηΔιαγραφή