Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Mä tulin palauttamaan tän karkin, tai siis tän karkkipaperin. Niin tää karkki oli viallinen. Se maku hävis melkein heti kun sen oli syöny.

No ei sen karkin maun tartteis ikuinen olla kun ei me ihmisetkään olla. Mut vois se olla silleen kestävä niinku valurautapannu. NToi juusto on näistä eei helvetti toso hyvää tsvkom!!:)) karkistahkä pelottavin. En ole oikein tosi-horror-juustoa edes kohdannut silmästä silmään ja nenään ja suuhun. Näytä keskustelu 0 vastausta 0 uudelleentwiittausta 0 suosikkia Vastaa Uudelleentwiittaa Suosikki Lisää HYVÄÄ JOULUAÄAÄAÄAÄA ‏@TSVKOM 27. lokakuuta Miltäs suunnitelma näyttää: voileipäkakku, oliiveja, ranskalaista salaattikastiketta, haisevaa juustoa ja viskiä. #TSVKOMjoulukalenteriäytä keskustelu 0 vastausta 0 uudelleentwiittausta 0 suosikkia Vastaa Uudelleentwiittaa Suosikki LRoll Over Spedehoven #rocknroll #spede #rockspede 0 vastausta 0 uudelleentwiittausta 0 suosikkia Vastaa Uudelleentwiittaa Suosikki Lisää HYVÄÄ JOULUAÄAÄAÄAÄA ‏@TSVKOM 24 t24 tuntia sitten .@aninen Hevoinen horseinen olusinen kivainen juttuinenisää HYVÄÄ JOULUAÄAÄAÄAÄA ‏@TSVKOM 11 t11 tuntia sitten On se ny kumma kun karkkien maku loppuu kun se karkki loppuu. Hirveetä huijausta. Mä luulin et se ois jotenki niinku kestävä satsaus.ukr electioo.enäjän turvallisuuspalvelu pidätti terroristisen ISIS -järjestön avustajia. Pidätyksiä tehtiin eri puolilla... http://fb.me/1KR4JC2Az .

1 σχόλιο:

  1. Mielenkiintoisin asia, mitä elämässäni on tapahtunut, oli kaksien käyttökelpoisten talvirenkaiden omistaminen samaan aikaan. Puhutaan tästä.

    ΑπάντησηΔιαγραφή