Κυριακή 12 Απριλίου 2020

(2/5) She says she took a full-screen screen shot, cropped it, made it a virtual background, and covered the webcam with a sock. Yes, I’m both proud and scared.

IHME http://healthdata.org ennustaa Pohjoismaiden suhteen:Espoolaisen Juvanpuiston koulun oppilaat ovat ”puhjenneet kukkaan liikkujina”, kun he ovat etäopetuksessa päässeet liikkumaan enemmän omilla ehdoillaan. Iisa Heikkilä ja Annika Tahkola näyttävät, millainen on etäkoululaisten kivikuntopiiri. Norja 925 koronakuolemaa, maksimina 24 päivässä (23.4.) Ruotsi 13.259 kuolemaa, max 379 (4.5.) Suomi 226 kuolemaa, max 8 (24.4.) Tanska 1.575 kuolemaa, max 42 (4.5.) Ennusteiden toteutumista/muuttumista on syytä seurata

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

tieto on aina Jonkun tieto asioist

Oireet lähtivät pois oikeastaan yhtä nopeasti kuin ne kaksi viikkoa aiemmin alkoivatkin. Kun pääsin pois sairaalasta, olin oireeton – en toki työkykyinen tai tolpillani, muttaTilailen tavaraa Italiasta. Suurpiirteisyyttä ja iloista elämänasennetta: väinö simula rauma kolla aino simula eino ja kosti, täti elsa liisa "Dear Tukka, we are o.k. the situation of coronavirus is going everyday better. I hope you and your family are well. Thanks a lot for your new order. kiittos, grazie mille, moi moi" jyrki lindström kotka vuolteentie Ei voi kuin rakastaa.